Πίσω απο τις κάμερες

  • blog

Η αγωνιστική σεζόν 2013-2014 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Reporter Media, το επίσημο φωτογραφικό πρακτορείο της Superleague ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για να απαθανατίσει τους πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών γηπέδων, και μάλιστα όλων την ηλικιών!

Η προετοιμασία των ομάδων και των αθλητών των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, ξεκινάει αρκετούς μήνες νωρίτερα πριν το σφύριγμα της έναρξης των αγώνων την πρώτη αγωνιστική. Κάτι αντίστοιχο, όμως, βίωσαν και οι άνθρωποι της Reporter Media, του επίσημου φωτογραφικού πρακτορείου του Πρωταθλήματος της Superleague, των οποίων η προσπάθεια ανάδειξης των πρωταγωνιστών μέσα από το φωτογραφικό φακό, ξεκίνησε αρκετές εβδομάδες πριν την πρώτη αγωνιστική. Ο Νίκος Μήτσουρας και ο Λάζαρος Κουκορίκος ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας σε 20 ημέρες περισσότερα από 4.200 χιλιόμετρα, για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης των ομάδων της Λίγκας. Έχοντας στη διάθεση τους ένα Honda CRV φορτωμένο με 1.500 λίτρα εξοπλισμού στο χώρο αποσκευών, επισκέφτηκαν έντεκα πόλεις και φωτογράφισαν και τις 18 επαγγελματικές ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Superleague.

Με την εμπειρία και την προσοχή στην λεπτομέρεια που διακρίνει την ομάδα της Reporter Media, σε κάθε περίσταση δημιουργήθηκε ειδικός χώρος με φωτισμό στα πρότυπα studio, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, μέσα από το φακό του Νίκου Μήτσουρα και του Λάζαρου Κουκορίκου πέρασαν οι εικόνες και τα πρόσωπα 1.446 ποδοσφαιριστών κάθε ηλικίας! Από τους επαγγελματίες των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Superleague, μέχρι και τα νεαρά ταλέντα που θα θαυμάζουμε τα επόμενα χρόνια στα γήπεδα των κατηγοριών K20 και K17. Μέσα από το παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα, μπορείτε να γίνετε συνοδοιπόροι με τους φωτογράφους της Reporter Media και να ζήσετε εκ των έσω μερικές απολαυστικές στιγμές στο παρασκήνιο. Στιγμές σαφώς πιο ανάλαφρες, διαφορετικές και σίγουρα όχι συνηθισμένες. Εικόνες μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται το πιο ανθρώπινο πρόσωπο των ποδοσφαιρικών ινδαλμάτων που κάθε Κυριακή χειροκροτούμε στα γήπεδα της Superleague.

Διαβάστηκε 4000 φορές

Σχετικά Άρθρα

  • Ρακή η εκλεκτή
    Στην Κρήτη η ρακή αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα παραδοσιακά ποτά της χώρας και το σημαντικότερο της Μεγαλονήσου. Παλαιότερα αποτελούσε το ποτό του εργάτη και γενικά των ανθρώπων που δεν μπορούσαν να αγοράσουν κάποιο άλλο από τα ακριβότερα ποτά της εποχής. Αλλά και σήμερα, μέσα από το πέρασμα του χρόνου,…
  • Inside SuperLeague 2012-2013
    Ένα μοναδικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στο Πρωτάθλημα Superleague ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 ξετυλίγεται μέσα από τις σελίδες της πολυτελούς έκδοσης Inside Super League. Το Inside Super League σας μεταφέρει, μέσα από εικόνες σπάνιας αισθητικής, στις 11 πόλεις που φιλοξένησαν τις ομάδες του κορυφαίου επαγγελματικού…
 

Newsletter

rm-logo
Μέλητος 13 , Ν. Σμύρνη
Αθήνα 171 21
+30 210 9373530